Buildings Don't Apply Quality

Bug Reports that are considered closed.

Buildings Don't Apply Quality

Postby Mr. Mortius » Tue Apr 17, 2018 2:50 pm

When manufacturing a product, new style buildings don't apply a quality. Instead, the product's quality is always the same as if the building manufacturing it was Q1.
Mr. Mortius
 
Posts: 78
Joined: Thu Feb 09, 2012 9:08 pm

Re: Buildings Don't Apply Quality

Postby Deantwo » Fri Apr 27, 2018 1:17 pm

It seems to be that the manufacturing process keeps working as if it has the buildingQL of when it was added.

Workaround:
Remove the manufacturing process and then re-add it, this will make the manufacturing process use the building's current buildingQL.
AnrDaemon is the solution to the [s]Fermi Paradox[/s] Hazeron suggestion flood problem, the great suggestion filter.
User avatar
Deantwo
 
Posts: 5162
Joined: Fri Jan 25, 2013 4:38 am
Location: Rævehale

Re: Buildings Don't Apply Quality

Postby Jet_Fission » Fri Apr 27, 2018 3:11 pm

Deantwo wrote:Remove the manufacturing process and then re-add it, this will make the manufacturing process use the building's current buildingQL.


I found this quick fix a few days ago and unfortunately it doesn't last long, as soon as the building gets a quality upgrade it will start producing as if it's Q1 again.
Jet_Fission
 
Posts: 4
Joined: Sun Sep 22, 2013 1:18 pm

Re: Buildings Don't Apply Quality

Postby Deantwo » Fri Apr 27, 2018 3:43 pm

Jet_Fission wrote:
Deantwo wrote:Remove the manufacturing process and then re-add it, this will make the manufacturing process use the building's current buildingQL.


I found this quick fix a few days ago and unfortunately it doesn't last long, as soon as the building gets a quality upgrade it will start producing as if it's Q1 again.

Haxus has fixed it, so tomorrow morning when he release the update you can forget all about it. ^^
AnrDaemon is the solution to the [s]Fermi Paradox[/s] Hazeron suggestion flood problem, the great suggestion filter.
User avatar
Deantwo
 
Posts: 5162
Joined: Fri Jan 25, 2013 4:38 am
Location: Rævehale


Return to Closed Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron